Life coaching

CoachPuur_pratkijk

Het leven is soms best een uitdaging. Waarin er mooie maar ook minder mooie gebeurtenissen je levenspad kruisen. Als Life Coach help ik je, jezelf te vinden en daarmee je levensgeluk te vergroten.

Ben je op zoek naar jezelf en kom je daar alleen niet uit, loopt het op sociaal gebied op dit moment niet zo lekker, heb je te maken met traumatische gebeurtenissen, zoals verlies of worstel je met problemen zoals onzekerheid of angsten.

Wáár je ook mee zit, iedereen loopt in zijn of haar leven tegen omstandigheden aan waar je geen raad mee weet.

Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en op een positieve manier mee te denken, help ik je, je eigen antwoord te vinden en je eigen plannen te maken, waarmee je aan de slag kunt. In de meeste gevallen heb je aan 1 à 2 sessies voldoende. Zo kun je op een prettige manier je levensweg weer vervolgen.

Over mij

Mijn naam is Juliëtte Volleberg, geboren op 4 Januari 1970, moeder van een zoon en twee dochters in de leeftijd van 24, 21 en 18 jaar.

Na 25 jaar als activiteitenbegeleidster binnen de verpleeghuiszorg te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid. Ik kwam er mede door mijn kinderen achter hoe leuk en interessant het is om jongeren verder te helpen op welk gebied dan ook. Hoeveel energie ik krijg van deze doelgroep. Inmiddels ben ik gediplomeerd life-coach en coach ik jong volwassenen.

Je kunt ervoor kiezen om een afspraak te maken voor een gesprek in mijn praktijk of om via e-coaching gecoacht te worden.

“Ik geloof in de eindeloze mogelijkheden van elk mens.”

CoachPuur_Julëtte

Kosten

In de praktijk/Via skype

75 euro


per sessie incl. 21% btw. Duur sessie 1 uur.


Wandeling

75 euro


per sessie incl. 21% btw. Duur sessie 1 uur.


Korte sessie

40 euro


per sessie incl. 21% btw. Duur sessie 30 minuten.


Oriënterend gesprek

Gratis


              
Duur sessie 30 minuten.
 


Contact

Bel, app of mail

Ik ben elke werkdag tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar.